joi, 26 martie 2009

Mariah Carey: "Ştiu că sunt considerată o toantă cu capul în nori"

Imensul talent al solistei a fost umbrit, în ultimii ani, de preocuparea exagerată pentru imagine. Devenită din ce în ce mai sexy
, Mariah s-a trezit că e din ce în ce mai subapreciată din punct de vedere cerebral. „Ştiu că se spune despre mine că sunt o toantă cu capul în nori, recunoaşte deschis diva. De altfel, întotdeauna am avut o părere proastă despre mine, ceea ce se întâmplă şi în prezent. Ciudat este că atunci când sunt pe scenă primesc dragostea imensă a fanilor. Pentru un partener e greu să lupte cu aşa o performanţă”.

Cântăreaţa explică astfel şi căsnicia eşuată cu fostul preşedinte de la Sony, Tommy Mottola. „A trebuit să iau o decizie: ori mă pierd complet ca individualitate, ori învăţ să reuşesc de una singură. Trebuie să ai curaj pentru aşa ceva”. Solista declară că s-ar mărita din nou, însă nu cu o persoană obsedată de control cum este Tommy. Preferă pe cineva care să ştie de unde vine şi cine este. Şi s-o accepte fără a încerca s-o schimbe în vreun fel. „Înseamnă foarte mult pentru mine să simt că omul care îmi e alături nu mă înţelege, pentru că nu provine din acelaşi mediu. N-ar trebui să conteze, dar aşa se întâmplă, pentru că a fi în această industrie presupune un consum imens de energie”.

Până să îmbrace din nou rochia de mireasă, Mariah are în plan lansarea unui nou album, pe 15 aprilie. Precedentul disc, The Emancipation of Mimi, s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare.