joi, 26 martie 2009

S-a urcat beat pe scena

Scandal la Iasi. Dupa ce vocalul trupei 'Omul cu sobolani' s-a intins pe scena in mijlocul unui concert, formatia a avut nevoie de protectia politiei pentru a scapa din mainile fanilor enervati.

Fanii au cerut banii inapoi

Solistul trupei 'Omul cu sobolani', Dan Amariei, a provocat acum cateva zile mania fanilor din Iasi dupa ce s-a urcat pe scena beat. La jumatatea celei de-a treia melodii, interpretul s-a intins pe scena si acolo a ramas. In acest timp, instrumentistii au continuat sa cante. Vazand ca nu se ridica de jos, fanii au inceput sa strige, cerandu-si banii inapoi. Pentru ca lucrurile scapasera de sub control, la fata locului a sosit si politia. Oamenii legii au protejat trupa de fanii nervosi si, in numai cateva minute, toti membrii formatiei 'Omul cu sobolani' erau deja in masini
si plecau din Iasi, in miez de noapte. Spectatorii au protestat indelung, mai ales ca acest concert fusese amanat de mai multe ori si au dat 20 de lei pe bilet. 'Am inteles ca e a doua oara cand vin la Iasi, iar vocalistul are probleme cu bauturile alcoolice.