joi, 27 august 2009

ADfel 2009: Cele mai tari campanii neconvenţionale premiate la Clio, Golden Drum, Golden Hammer şi ADFEST

ADfel, festivalul de publicitate neconvenţională organizat de IQads şi 24-FUN în perioada 31 august – 6 septembrie, va găzdui şi anul acesta expoziţia de creaţii neconvenţionale - ADfel Galleries.

Pentru al doilea an consecutiv, în holul terasei La Motoare vor fi expuse 100 de lucrări care ilustrează un concept inovativ declinat în execuţii care ies din tiparele publicităţii convenţionale.

Noutatea ediţiei din acest an este prezenţa în expoziţie, pe lângă creaţii neconvenţionale româneşti, a unui număr important de lucrări internaţionale premiate la cele mai recente ediţii ale festivalurilor de publicitate Clio, Golden Drum, Golden Hammer şi ADFEST.

Expoziţia va fi deschisă publicului pe toată durata festivalului (31 august – 6 septembrie 2009).

ADfel, singurul eveniment autohton dedicat publicităţii neconvenţionale, organizat de IQads şi 24-FUN, revine între 31 august şi 6 septembrie pe terasa La Motoare, din Teatrul Naţional Bucureşti. În programul
festivalului au fost anunţate “Ziua Reciclării”, care se va încheia cu “Recycle Music Party”, concursul de parodii Grand Spoof, Atelierele ADfel şi expoziţia de creaţii neconvenţionale ADfel Galleries.