miercuri, 8 iulie 2009

O tânără din Topliţa a fost lovită în faţă cu o piatră, într-un magazin

est violent şi surprinzător, într-un hipermarket din localitatea Topliţa, judeţul Harghita. O tânără s-a ales cu maxilarul rupt şi dinţii sparţi după ce a fost lovită cu o piatră, direct în faţă. Autorul este un recidivist.

Potrivit IPJ Harghita, Poliţia Municipiului Topliţa a fost sesizată telefonic, prin intermediul Serviciului Unic al Apelurilor de Urgenţă 112, de către o angajată a unui supermarket din localitate, despre faptul că un tânăr a pătruns în magazin, unde a provocat scandal şi a agresat o clientă.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică din cadrul Biroului Poliţiei Urbane, iar după o urmărire ca în filme, pe străduţe lăturalnice, agresorul, un tânăr recidivist în vârstă de 23 de ani din comuna Sângeorgiu de Mureş, a fost prins.

Victima agresiunii este o tânără de 21 de ani, din localitate, care se afla la cumpărături şi a fost lovită în zona feţei cu o piatră aruncată de către autor. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Topliţa, unde medicul
de gardă i-a stabilit diagnosticul de „fractură deschisă maxilar drept cu leziuni ale danturii; plagă contuză asfixiantă partea dreaptă; nu i-a fost pusă viaţa în pericol”, pacienta fiind ulterior transportată la Spitalul Judeţean Târgu Mureş, pentru îngrijiri de specialitate.