vineri, 20 februarie 2009

Ies din fotbal

Visurile de marire ale Timisoarei, titlul si prezenta in Liga Campionilor, s-au spulberat. Pentru ca Marian Iancu, cel care a investit peste 20 de milioane de euro in Poli, nu accepta sub nici o forma sa cedeze in fata "escrocheriilor si santajului" la care este supusa echipa sa.

Domnule Iancu, se pare ca palmaresul si numele vor pleca de la Poli. FRF a anuntat ca aveti dreptate, dar nu poate face nimic in fata TAS.
Atunci, cei de la FRF sa-si dea demisia! S-au dovedit incompetenti, incapabili si corupti. S-a demonstrat inca o data ca au ocupat acele, posturi fara concurs. Prunea nu stie sa coboare din tramvai cand merge afara, Kassai e un monument de minciuna, iar Lupescu n-are nici o treaba... Ce sa ceri de la astfel de oameni?


TIMISOARA VA CONTINUA FARA MINE SI BKP

Retrageti echipa din campionat, cum ati promis?

Absolut. Eu sunt om de cuvant
. Mai mult, abandonez, ma retrag din fotbal. M-am saturat de incompetenta, de coruptie, de mizeria din fotbal.


Totusi, nu e pacat de aceasta echipa, de milioanele de euro cheltuite, de suporteri? Nu se poate face nici un compromis? Fie si in favoarea lui Zambon?

Nu sunt pregatit sa fac un astfel de compromis. Merg pana la capat, ies din fotbal. Timisoara o va lua de la capat fara mine, cu jucatori noi, cu un nume nou, probabil, eu ma opresc aici.

LUPESCU: ZAMBON ESTE UN ESCROC

Ionut Lupescu, directorul general al FRF, a tinut, ieri, sa aduca clarificari legate de cazul palmaresului clubului Poli Timisoara: "Si eu cred ca Zambon este un escroc si, de asemenea, cred ca decizia TAS nu e in ordine, dar este instanta suprema in sport si FRF. Nu pot sa risc, pentru un club, sanctiuni ca neprogramarea echipei nationale sau dezafilierea federatiei de la UEFA si FIFA". FIFA a trimis, luni, o adresa oficiala secretarului general al FRF, Adalbert Kassai, prin care ii cerea acestuia ca, pana la data de 23 martie, cel tarziu, forul roman sa puna in aplicare decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, in cazul palmaresului Politehnicii Timisoara.